Samsung Galaxy S8

Καινοτομία για την Samsung. Τελείως διαφορετική η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και πραγματικά εντυπωσιακή! Λογικό είναι να ξεκινήσω με το εξωτερικό της συσκευής, το οποίο αποτελεί πρωτοπορία για την ίδια την εταιρία. Εξαφανίστηκαν και το κεντρικό κουμπί, καθώς και το λογότυπο της εταιρείας από το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Η οθόνη είναι εκθαμβωτική, καθώς στο τελείωμά της γίνεται κυκλική. Επίσης, γίνεται κυρτή, έτσι ώστε να είναι πιο όμορφο για τον ιδιοκτήτη της συσκευής. Στο μπροστινό μέρος, θα βρούμε ακόμη, κάτι τελείως πρωτότυπο, το οποίο είναι ο αναγνώστης ίριδας. Στο πίσω μέρος, θα εντοπίζουμε μια κάμερα αρίστης ποιότητος. Επίσης, έναν αναγνώστη καρδιακών παλμών, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετά σημεία της συσκευής.


Σάρωση ίριδας

Μέσω αυτής της λειτουργίας, ο ιδιοκτήτης της συσκευής, μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά του δεδομένα με το μάτι του. Να σημειωθεί ότι η ίριδα λόγω του ότι έχει ένα μοναδικό μοτίβο, είναι και από τους ασφαλέστερους τρόπους για την προστασία των δεδομένων. Τέλος, η προστασία του είναι πιο ισχυρή ακόμη και από το Finger Scanner. 

Σχεδιασμός

Η Samsung εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, δημιουργώντας κάτι παρά πολύ κομψό. Η οθόνη του είναι ένα ατελείωτο ταξίδι από μια πληθώρα από pixels. Επίσης, έχει καταργηθεί το κεντρικό κουμπί, καθώς και το λογότυπο της Samsung.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note 4