HUAWEI Y5 II

Το HUAWEI Y5 II είναι μια σχετικά καινούρια συσκευή με πολλά πλεονεκτήματα έχοντας την πρωτιά η τιμή του. Ξεκινώντας με την οθόνη, να πω πως έχει μια αξιόλογη οθόνη με πολλά pixels για ποικιλία χρωμάτων. Οι κάμερες του μπορούν να δώσουν ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για προσωπική, ακόμα και επαγγελματική χρήση. Ένα από τα τρομερά του πλεονεκτήματα, είναι ο επεξεργαστής, ο οποίος αφήνει τον ιδιοκτήτη του άκρα ικανοποιημένο. Είναι πολύ γρήγορος, οπότε μπορούν να γίνουν διάφορες εργασίες ταυτόχρονα δίχως κανένα πρόβλημα.

Η εταιρία, θέλοντας να κάνει την διαφορά, στο κουμπί on/off μπορείς να ολοκληρώσεις τρεις ενέργειες  πατώντας μία, δύο ή τρεις φορές αντίστοιχα.
Επίσης, η εταιρία, κάνοντας την διαφορά, πρόσθεσε μια λειτουργεία όπου μπορείς να αλλάξεις τα κουμπιά πλοήγησης σύμφωνα με την επιθυμία σας.
Ένα αρνητικό που διαθέτει η συυσκευή είναι πως ένας αρχάριος θα δυσκολευόταν να ρυθμίσει το πληκτρολόγιο. Γενικά όμως, είναι μια συσκευή που μπορεί να οφελήσει τον καθένα. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά παρακάτω:

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Οθόνη: 5 '', 1280 x 720 pixels
Κάμερα 1η: 8 MP
Κάμερα 2η: 2 MP 
Μπαταρία: 2200 mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 
Επεξεργαστής: 1300 MHz, τετραπύρηνος
Μνήμη RAM: 1024 MB
Εσωτερική μνήμη: 8 GB
Βάρος: 135 gr
Τιμή: 102 €
Υ.Γ.: Οι πληροφορίες για την συσκευή μού δόθηκαν από ιδιοκτήτη της συσκευής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συσκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 4